۱۳۹۹ يکشنبه ۱۰ فروردين
حضور در نشست تخصصى اداره کل تربیت بدنى وزارت علوم
ارسال شده در تاریخ 1398/12/03
ساعت 08:44
نشست تغییر نگرش واحدهاى عمومى تربیت بدنى روز یکشنبه 27 بهمن ماه 98، ساعت 9-14 با حضور روساى دانشکده هاى تربیت بدنى و علوم ورزشى و مدرسان واحد عمومى تربیت بدنى در ساختمان سازمان امور دانشجویان برگزار شد. دکتر حجازى رئیس دانشکده و خانم حاجى بزرگى به عنوان نماینده مجریان طرح پیشنهادى اجراى تربیت بدنى عمومى در ترم 1-98، در این نشست حضور یافتند.

دکتر علیزاده مدیرکل تربیت بدنی ضمن خیر مقدم بر تغییر نگرش در ارائه واحدهای عمومی اشاره کرده و رسیدن به یک مدل یکسان و مشترک برای ارائه این واحدها را از اهداف کارگروه ساماندهی واحدهای تربیت بدنی عمومی دانست. سپس دکتر الهی، رئیس کارگروه ساماندهی واحدهای عمومی تربیت بدنی، گزارشی از فعالیت هاى صورت گرفته ارائه نمودند و در آخر گزارش و پیشنهادات افراد حاضر در جلسه، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

ارسال کننده:مهدیه رحمانی
تصاویر مرتبط:

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

شماره تلفن:

تهران،خیابان ده ونک ،دانشگاه الزهرا، دانشکده علوم ورزشی    کدپستی : 1993891176
    تلفن : 982188041468+    فاکس : 982188041468+
     sport[at]alzahra.ac.ir
    تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.