۱۳۹۹ يکشنبه ۱۰ فروردين
افتخار آفرینى دانشجویان دانشکده علوم ورزشی
ارسال شده در تاریخ 1398/11/28
ساعت 08:37
فاطمه کرم زاده دانشجوى علوم ورزشى دانشکده و دختر المپیکی تیراندازی ایران در مسابقات آزاد تیراندازی دانمارک که در شهر کپنهاگ آغاز شده است، موفق شده است براى ایران مدال طلا و نقره به ارمغان بیاورد. فاطمه کرم زاده که در سال جاری میلادی برای اولین بار حضور در المپیک را تجربه می‌کند، همراه با تیراندازی از سنگاپور در رشته میکس تفنگ بادى، پس از تیم مشترک نروژ و دانمارک به مدال نقره دست پیدا کردند.

در رشته تفنگ بادی بانوان هم فاطمه کرم‌زاده مدال طلا را به نام خود ثبت نمود و نماینده سنگاپور در جایگاه سوم ایستاد.

در فینال تپانچه بادی هانیه رستمیان، دانشجوى علوم ورزشى دانشکده و دختر جوان المپیکى ایران با راه‌یابی به فینال توانست با کسب بالاترین امتیاز پس از طلاى سنگاپور و نقره نماینده ایران، جایگاه سوم و مدال برنز را به نام خود ثبت نماید.

هانیه رستمیان عزیز هم چنین در آخرین روز مسابقات آزاد دانمارک موفق به کسب مقام اول و مدال طلا در رشته تپانچه بادى بانوان شد.

دانشکده علوم ورزشى ضمن تبریک این موفقیت بزرگ به فاطمه کرم زاده و هانیه رستمیان عزیز و جامعه دانشگاهى الزهرا، آرزوى سربلندى بیش از پیش بانوان ورزشکار ایرانى را در عرصه هاى بین المللى دارد.

ارسال کننده:مهدیه رحمانی
تصاویر مرتبط:

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

شماره تلفن:

تهران،خیابان ده ونک ،دانشگاه الزهرا، دانشکده علوم ورزشی    کدپستی : 1993891176
    تلفن : 982188041468+    فاکس : 982188041468+
     sport[at]alzahra.ac.ir
    تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.