۱۳۹۸ شنبه ۲۳ آذر
همکاری در برگزاری دوره مربیگری بین المللی
ارسال شده در تاریخ 1398/07/30
ساعت 11:21
دوره مربیگری بین المللی تنیس روی میز، با دریافت مجوز رسمی از دوره مربیگری بین المللی تنیس روی میز، با دریافت مجوز رسمی از فدراسیون بین المللی تنیس روی میز، کاری مشترک با برنامه ریزی انجمن تنیس روی میز اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویی، بخش توسعه تنیس روی میز آسیا، همکاری و مساعدت فدراسیون تنیس روی میز ایران و با میزبانی شایسته دانشگاه الزهرا (معاونت دانشجویی – اداره تربیت بدنی و دانشکده علوم ورزشى) از تاریخ 13 تا 17 مهر به مدت 5 روز در سالن گلستان 6 برگزار گردید.

این دوره با علامت اختصارى (ITTF PTT level 1) بر اساس قوانین و مقرارت فدراسیون بین المللی تنیس روی میز، سرفصل ها، و منبع رسمی فدراسیون جهانی" کتاب مربیگری تنیس روی میزسطح یک، ترجمه سیما لیموچی" با مدرسى سرکار خانم لیموچى مدیر اداره تربیت بدنى و عضو گروه رفتار حرکتى دانشکده، انجام پذیرفت.
برخى از مربیان و دانشجویان تحصیلات تکمیلى دانشکده نیز جهت ارتقاى کیفیت آموزش براى شرکت در دوره معرفى و بازآموزى شدند.
ارسال کننده:بخشی
تصاویر مرتبط:

• همکاری در برگزاری دوره مربیگری بین المللی   _0

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

شماره تلفن:

تهران،خیابان ده ونک ،دانشگاه الزهرا، دانشکده علوم ورزشی    کدپستی : 1993891176
تلفن : 982188041468+    فاکس : 982188041468+
 sport[at]alzahra.ac.ir
تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.